30-11 Billy dag in Leidsche Rijn!

DavidenGoliat_Billy_500pxUitgeverij David en Goliat organiseert samen met Utrechts Centrum voor de Kunsten een leuke dag met Billy de Kip. Op zaterdag 30 november is er van alles te doen in het Theater en Bibliotheek Vleuterweide in Leidsche Rijn.

Zingen en dansen
We gaan zingen en line dansen op het podium op het lied van Billy de kip: Kippiejajee! Dus trek je cowboylaarzen aan, zet je cowboyhoed op en doe mee!

Lezen en tekenen
Je kunt luisteren naar voorleessessies met kinderboekenschrijvers Marcel van Driel en Jeroen Schipper. En illustrator Jort van der Jagt geeft een workshop tekenen.

De coolste cowboyboeken
In de bibliotheek Vleuterweide is een grote collectie cowboyboeken verzameld. Je kunt ze allemaal bekijken en lenen. Natuurlijk ook het boek: Billy de Kip! Ook is er een pop up shop van onze uitgeverij met superstoere prentenboeken (cash only!)

Over Billy
Billy de Kip is een nieuw prentenboek over het dappere kuikentje Billy en zijn voortdurende strijd met de sluwe vos. In het spannende verhaal bouwen Billy en vos vernuftige vechtmachines en robots om elkaar te lijf te gaan. Als dat maar goed gaat! Het boek is geheel op rijm geschreven en bevat prachtige illustraties.

Adres: Burchtpoort 5 in Vleuten
Zaterdag 30 november, van 14.00 uur tot 16.00 uur
Toegang gratis.

Header_billyvleuterweide

Reacties uitgeschakeld voor 30-11 Billy dag in Leidsche Rijn!