Kinderkleding voor Kerst met stijlvolle baby jurkjes en smokings

Kinderkleding speciaal voor de kerstDaar zit je dan in je mooie jurk of je netste pak, aan tafel met Kerst. En wat draagt jouw baby? Een verwassen romper? Nee, dat doen we dit jaar anders: een baby smoking, een baby jurkje met parels, want er is kinderkleding speciaal voor de feestdagen.

The Tiny Universe is een design collectief uit Zweden. Ze maken hippe kinderkleding met een volwassen knipoog. Ze bieden kinderen van 0 tot 2 jaar een beetje stijl voor hun eerste levensjaren: voor meisjes een little black dress met parelketting, voor jongens een smoking in wit of zwart.

Alle kinderkleding stukken zijn gemaakt van 100% katoen (met Oeko-tex keurmerk). De prints zijn op waterbasis of van velour. De baby jurkjes en rompers blijven lang mooi en zijn erg comfertabel.

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen allemaal! En wil je jouw baby in stijl op het Kerstfeest laten verschijnen? Bestel dan voor vrijdag 20 december deze kinderkleding! Dan heb je een jurkje, baby smoking of romper op tijd in huis. De webwinkel is vanaf 21 tot 30 december gesloten.

Baby jurkjes van The Tiny Universe mooie kinderkleding voor de kerst

The Tiny Chess, een jurkje met pofmouwtjes en een ballonrok in roze, zwart en wit. En The Tiny Moon, een creme wit jurkje met een zwart rond kraagje en een zwart accent.

Tiny Suit baby smoking cadeau

The Tiny Suit, een baby smoking voor jongens tot 2 jaar.

test-blog-post

The Tiny Suit is een baby smoking en The Tiny Lady, een zwart jurkje met een print van parels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Kinderkleding voor Kerst met stijlvolle baby jurkjes en smokings