Prachtige reportage feestkleding voor kinderen in tijdschrift Kinderen

Heb je de nieuwe editie gezien van het blad Jij en je Kinderen? Snel kopen! Er staat een modereportage in van maar liefst 7 pagina’s met daarin uitgebreide aandacht voor feestkleding voor kinderen. Voor de babies en de peuters ontbreken de baby jurkjes en smokings van The Tiny Universe natuurlijk niet!

De jurkjes en rompers van The Tiny Universe zijn echte feestkleding voor kinderen en lenen zich prima voor de feestdagen. Het thema zwart wit sluit naadloos aan op het modebeeld. Dat vonden ook de stylisten van het tijdschrift Jij en je Kinderen. In het samenstellen van hun modereportage voor het Kerstnummer kozen ze uitgebreid voor de jurkjes en de smokings van The Tiny Universe. De Zwarte mini baby¬†smoking, de witte tux, het jurkje met de parelketting. Hieronder zie je de pagina’s en we willen de redactie heel erg bedanken voor deze mooie redactionele aandacht!

Ohhhh deze kinderkleding van The Tiny Universe hebben? Kijk dan in onze webshop!

Reportage van feestkleding voor kinderen

Reportage feestkleding voor kinderen in tijdschrift Jij en Je KinderenBaby smoking en baby jurkje van The Tiny Universe in tijdschrift Jij en Je KinderenThe Tiny Tux: mooi voorbeeld van feestkleding voor kinderen Reportage feestkleding voor kinderen in tijdschrift Jij en Je Kinderenkinderen4

Reacties uitgeschakeld voor Prachtige reportage feestkleding voor kinderen in tijdschrift Kinderen